Korona

Herredshuset legesenter er åpent. Hvis du ikke har luftveissymptomer kan du bestille time og komme til legesenteret. Hvis du har luftveissymptomer kan du ta kontakt med oss på telefon for å vurdere hva som skal gjøres.

Vi har begrenset muligheten for å bestille timer elektronisk av smittevernhensyn. Du kan fortsatt bestille medisiner og e-konsultasjon på nett, men ikke vanlige timer. Også laboratorieprøver må man i disse tider bestille time for. Dette for å begrense antall personer som oppholder seg i lokalet samtidig.

Vi oppfordrer til å ta kontakt med oss med vanlige helsespørsmål og problemer som ellers. Vi har åpnet muligheten for videokonsultasjon hvis det er vanskelig for deg å komme til legesenteret, om du er redd for smitte, eller har luftveissymptomer. Har du ikke luftveissymptomer, er det fortsatt mulig å komme til vanlig konsultasjon.

Hvis du lurer på noe angående korona, er dette et nyttig nettsted: koronasjekk

Du kan også ringe informasjonstelefonen, men der er det sikkert kø: 47 77 00 75 Åpent 09 – 22, her får du snakke med helsepersonell.

Trenger du akutt hjelp, kontakt legevakt på 116117, eller om det står om liv: 113

Vi oppfordrer alle til å følge med på myndighetenes råd og påbud i disse tider.

  • Vask hendene. Etter toalettbesøk, før matlaging, hvis du hoster eller nyser, når du har vært utenfor huset.
  • Hold avstand til andre. Dette er ikke tiden for håndtrykk og klemmer. Selv om du føler deg frisk, hold 1-2 m avstand til andre så sant det er mulig.
  • Hold deg hjemme, ikke reis noe sted, verken innenlands eller utenlands hvis du ikke må.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.